en-US nb-NO
Register

Husk å sjekke utestående fakturaer på "min side"

Vi minner om at betalingsfristen for havneavgift og medlemskontingent for lengst er passert. Det er fortsatt en del BAB-medlemmer som ikke har betalt medlemskontingenten for 2018 og enkelte har heller ikke betalt havneavgiften for sommerhavn 2018. Alle medlemmer må logge seg inn via "knappen" øverst til høyre og hente faktura på "min side".

Parkeringskort til Sjølyst

Parkeringskort til Sjølyst/Karenslyst selges til medlemmer i tilsluttede båtforeninger, fra båtopplagsforeningens kontor i mastehuset på Sjølyst (huset like til venstre for bommen). Åpningstid er mandag-torsdag kl.12-16 og fredag kl.12-14. Utenom åpningstid kan de også kjøpes av vakta på bobil-campingen. Prisen er kr. 400 (Vipps eller kontant). Kortet gir rett til parkering på Sjølyst og Karenlyst i perioden 1.juni - 15.september 2018.

Grunnet sommerpuss av båter og bobil-camping bør parkering skje i nordenden på Karenslyst-siden av elven, opp mot gangveien. Dessuten kan det parkeres ned mot Oslo Motorbåtforening.

Bygdø Allé BåtforeningBygdø Allé Båtforening (BAB) ligger innerst i Frognerkilen. Foreningen eier bryggeanlegget og en vaktbu, som ligger like ved E-18. Foreningen er også med i samarbeidet om opplagsplassen på Sjølyst-Karenslyst.  

Båtforeningen er dugnadbasert og drives utelukkende av frivillige krefter.

Det kreves medlemskap for å bygge opp ansiennitet og få båtplass. Innmeldingsavgiften er kr 400 kroner, årskontingenten kr. 250. For andre priser, se under fanen "Hva er BAB". Medlemskap gir også tilgang til informasjon som krever brukernavn og passord. Normal ventetid for å få båtplass er 5-6 år. 

For å søke medlemskap, klikk på fanen "Bli medlem"

Spørsmål om BAB kan sendes til styret gjennom epostbab@gmail.com.

Foreningens høyeste myndighet er årsmøtet som avholdes innen 15. mars hvert år. Innkalling og saksliste varsles pr. e-post og skal være tilgjengelig på foreningens hjemmeside senest 14 dager før møtedagen. Dagsorden på årsmøtet skal følge innkallelsen. Saker som ønskes behandlet på årsmøtet skal være fremsatt skriftlig og oversendt styret senest 1. februar.

Bestilling av vinteropplag/boblehavn 2018-2019

Nå er det åpnet for bestilling av vinteropplag på Sjølyst eller boblehavn ved BAB-brygga, vinteren 2018-2019. Fremgangsmåte:

1) Logg deg inn på «Min side» med 5-sifret medlemsnummer (10xxx) og ditt personlige passord. Dersom du har glemt passordet så kan du få det sendt til din registrerte e-postadresse.

2) Kontroller at båtopplysningene dine er korrekte, før du søker om vinteropplag. Det gjelder særlig opplysningene om lengde og bredde på båten.

3) Sjekk at det står «Ubetalt Kr: 0» under «Mine Fakturaer». Vinteropplag eller boblehavn kan ikke bestilles før alle utestående fakturaer er betalt.

4) Selve bestillingen:

  - Klikk på linken «Bestill vinteropplag», i venstre kolonne på «Min side».

  - Huk av båten det søkes opplag for.

  - Velg bestilling av «Boblehavn» eller «Sjølyst båtopplag».

  - Bekreft ved å klikke på «OK».

5) En bekreftelse sendes til din registrerte e-postadresse og en faktura genereres automatisk i havnesystemet. Fakturaen må du laste ned fra «Min side». Priser: Kr 140 per kvm (min. kr 2.940) for vinteropplag på Sjølyst Båtopplag inkludert opptak, høytrykksspyling, leie av bukker og utsetting på våren. Kr 1.800 for boblehavn ved BAB-brygga.

6) I september åpner vi kalender for bestilling av opptak på land (også på «Min side»).

Husk å skrive deg på vakt

Alle med plass i sommerhavnen må sette seg opp på vakt innen 1.juni. De som ikke har satt seg opp på vakt vil bli tildelt en ledig vaktdato og får et gebyr på kr 100. Logg deg inn på medlemssidene, velg "Min side" og deretter "Min vakt". Høyre-klikk på ønsket dato i kalenderen, klikk på "New Appointment" og bekreft.

Dugnad på BAB-brygga 21.april

Lørdag 21.april var det vårdugnad på BAB-brygga med oppløsning av vinterhavnen.

Vaktbua fikk vårrengjøring inkludert vinduspuss og boning av gulv, vi monterte 40 nye redningsstiger på brygga, brygga og hagemøblene ble vasket, vi hang ut vannslanger, sjekket brannslokningsutstyr/strømsøyler/bobleanlegg, byttet trekkerør på strømkabel til brygga, plukket søppel i strandsonen (foreningens bidrag til "strandryddedagen"), med mere. Det ble som vanlig en hyggelig sosial begivenhet med servering av pølser og mineralvann.

Årsmøte i Bygdøy Allé Båtforening 2018

Årsmøtet i Bygdøy Allé Båtforening ble avholdt onsdag 14. mars 2018 kl. 1900 i kantina på Rødtvedt skole. 42 medlemmer møtte.

 Saksliste, dokumenter og referat fra møtet finner du på fanen "BAB årsmøte 2018"

Har du betalt?

Faktura for medlemskontingent og havneavgift vil legges ut på "Min side" i løpet av mai, med betalingsfrist i løpet av juni. De som ikke har betalt medlemsavgiften eller har andre ubetalte fakturaer, vil ikke kunne bestille boblehavn, vinteropplag eller oppløft på land, og risikerer etter hvert å bli strøket fra medlemslisten.Ubetalte fakturaer er listet opp nederst på «Min side».

Kjøring på gangveiene
Kjøring eller parkering på gangveiene utenfor vaktbua og bryggeanlegget er ikke tillatt. Biler som bryter forbudet risikerer bot og borttauing. 

Rabatt på vimpel fra Oslofjordens friluftsråd
Fordi båtforeningen er medlem av Kongelig Norsk Båtforbund (KNBF) får medlemmer 120 kr rabatt ved kjøp av vimpel fra Oslofjordens friluftsråd. https://www.oslofjorden.org

Ny sjømerking i Oslofjorden

Kystverkets brosjyre om dette er lagt ut i vaktbua. PDF-versjoner av kart med den nye merkingen kan også lastes ned fra denne nettadressen: PDF-kartRabatt på varer hos Jernia Skillebekk

Ved å oppgi kundenummer får medlemmer rabatt på varer hos Jernia Skillebekk. Rabatten gjelder alle varer unntatt salgsvarer eller tilbudsvarer.
30 % på Robline tau i metervare
20 % på fendere
Opptil 15 % på ordinære varer.

Kundenummeret finner du på Min side. 

Båtservice-tjenester på Sjølyst og Karenslyst

RUNES MOTORSERVICE, tlf. 22500360 eller 95407490, e-post: runeistre@gmail.com, Service/reparasjon av større dieselmotorer og drev.  

OSLO OUTBOARD,  tlf. 91792092 eller 47010393, e-post: post@oslooutboard.no, Service/reparasjon/lagring av påhengsmotorer av alle merker.  

KROGSRUD MARINE SERVICE A/S, tlf. 41505500, e-post: krogsrudmarine@gmail.com, Service og reparasjon av mindre diesel- og bensinmotorer.  

SJØLYST MARINESERVICE, tlf. 91111010, Service og reparasjon av mindre diesel- og bensinmotorer. Salg av båtstativ/presenninger.